diumenge, 26 d’agost del 2012

Temporada gastronòmica de la Trumfa


L’associació Cuines de la Vall de Camprodon proposa per setè any els seus menús temàtics en el marc de la Temporada Gastronòmica de la Trumfa, del 15 al 30 de setembre de 2012.



La Temporada gastronòmica de la Trumfa aplega 12 establiments de restauració de la Vall que presentaran les seves propostes culinàries a partir de dissabte 15 de setembre. Per setena vegada, la trumfa, cultivada aquí des d’antic, serà la protagonista de plats i acompanyaments a les Cuines de la Vall de Camprodon.
La Trumfa conreada a les nostres muntanyes creix lentament i acumula nutrients i qualitats organolèptiques excel·lents. L’alçada, la terra i el clima fan que cada any torni a arribar una patata nova de textura forta i sabor profund i inigualable.
De nou, doncs, la Trumfa torna a ser protagonista de tardor de les nostres taules. Un producte de qualitat, car l’Agrupació de Productors de Trumfes de la Vall de Camprodon, sota el paraigua de la cooperativa Ramadera de Molló, segueix desenvolupant el seu projecte de qualificació. Tant si el cultiu es realitza seguint el mètode convencional, com el de producció en ecològic, la Trumfa de la Vall de Camprodon manté la certificació de garantia, un cultiu respectuós amb la terra i un procés de traçabilitat garantida. Un any més, tenim a les nostres mans un fruit exquisit, ple de possibilitats culinàries i de matisos.
Els restaurants de la Cuina de la Trumfa, són: Beget, MAS EL SUNYER; Camprodon, EL PONT 9, HOTEL ANTIC MAS; Espinavell, LES PLANES, CAN JORDI; Llanars, HOTEL GRÈVOL SPA; Molló, HOTEL CALITXÓ, EL COSTABONA; Setcases, CAN JEPET, PIRINEU, CAN TIRANDA; Tregurà, FONDA RIGÀ

Bon profit!